Egerszalók

Juhász Testvérek Pincészete

A Juhász Testvérek Pincészetét a tudatos építkezés és a profizmus jellemzi, fejlődési ívük töretlen. Megtiszteltetés volt a munkájukat segíteni marketing és rendezvény oldalról.

Ha van a hazai borászatban olyan termék, amely hosszú távú, érzelmeken alapuló kapcsolatot tudott kialakítani a fogyasztók széles körével, akkor nekem elsőként a Juhász Testvérek rozéja jut eszembe. Különböző kisebb- és nagyobb rendezvényeken képviselve a Juhász Testvérek Pincészetét megtapasztalhattam, hogy termékeiket nagyon sok fogyasztó magáénak érzi és érzelmileg is kötődnek hozzá. Így születnek a szeretet márkák…

RÉSZLETEK

Szolgáltatások
Kiállításszervezés
Borbemutatók tartása
Sajtóközlemények
Borleírások készítése (magyar és angol nyelven)

Ügyfél
Juhászvin Kft. 

Időtartam
2017 május – 2019 szeptember

VISSZAJELZÉS

„Andrással a közös munka mindig gördülékenyen és hatékonyan működött. Jó szervező és kommunikációs készséggel és széles látásmóddal rendelkezik, otthonosan mozog a borok világában, kiváló kapcsolati tőkével fűszerezve mindezt. Munkáját mindig precízen, alázattal, teljes erőbedobással végezte, akár egy kisebb megjelenésről vagy egy nagyobb fesztiválon történő képviseletről volt szó. Remélem még sokat tudunk együtt dolgozni a jövőben!”
 
Juhász Ádám
Ügyvezető igazgató, Főborász
Juhász Testvérek Pincészete
marketing támogatásra van szüksége?