Szentbékkála

Káli Balázs Borászata

Szeretem az olyan történeteket, ahol egy álom megvalósulása, a nehézségekkel dacolva, holtpontokon túljutva, lépésről-lépésre, rögről-rögre történik. Balázsékkal épp egy holtponton találkoztunk és nem volt kérdés, hogy a saját eszközeimmel támogatnom kell őket.

Amikor 1830-ban megjelent Széchenyi István Hitel című műve, a Káli család már abban a szentbékkállai házban lakott, ahol több generációval később, Balázs édesapja segítségével elindította a borászatát. 2009-ben a családi portán található istállót alakították át szőlőfeldolgozóvá és pincévé és a mai napig itt készítik a mára 10 hektárosra bővült kisbirtok évi 25 ezer palack borát. Véletlenek nincsenek, Káli vezetéknévvel és káli-medencei földműves felmenőkkel nem is lehet más az ember, mint elhivatott szőlész-borász.

RÉSZLETEK

Szolgáltatások
Honlap és webshop készítése 
Borcímke design
Borleírások
Arculat
Szövegírás
Kiadványok
Hirdetések
Egyéb megjelenések

Ügyfél
Káli Balázs Borászata

Időtartam
2021 januártól folyamatos

Visszajelzés

„Kis borászatunk éppen aktuális feladatait András mindig ránk hangolódva, gyorsan reagálva, pontosan intézi és képvisel minket. Legyen szó akár címketervezésről, honlapról, webshop-ról, közösségi média kezeléséről, vagy borleírás készítéséről, az eredmény mindig minőségi, szakmai és hozzáértő.”

Káli Balázs
Tulajdonos, Borász

Fotók
SPAR (Régiók Kincsei Program)
Borrosta (A BorBeer Shop)

MARKETING TÁMOGATÁSRA VAN SZÜKSÉGE?