Káptalantóti

Káli Panoráma Birtok

A természeti szépségekben bővelkedő Káli-medence Magyarország egyik legelbűvölőbb tája. Az autentikus kisugárzáshoz lelkes lokálpatrióták is hozzáteszik a magukét, kiváló borászatok, éttermek és szálláshelyek formájában. A Káli Panoráma Birtok is ilyen kis ékszerdoboz.

Megújult arculat, változatlan színvonal

„Sok beszélgetés és gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy megújítjuk arculatunkat, amelyben Nádasi András bormarketing szakértő volt segítségünkre. Új logóval fejezzük ki identitásunkat, resort-ból birtok lettünk és vizuálisan felfrissülve vágunk neki a következő éveknek. A megújulás során új klipeket is forgattunk a birtokon, amelyben a Gastro Boutique volt segítségünkre.”
Nagy Katalin, Tulajdonos

RÉSZLETEK

Szolgáltatások
Logó, arculat
Borcímke design
Szövegírás
Hírlevél, adatbázis kezelés
Social média
Hirdetések

Ügyfél
Káli Panoráma Resort Kft.

Időtartam
2023 májustól

VISSZAJELZÉS

„Andrással mindig gördülékenyen zajlik a közös munka. Kreatív ötleteit ötvözi a szakmai hozzáértésével, ami segít előrelendíteni vendégházaink sikerességét, legyen szó logótervezésről, social media kampányról vagy egy kis arculati ráncfelvarrásról. Jó meglátásai összhangban vannak a vállalkozás által képviselt értékekkel, azokat szem előtt tartva rukkol elő újabb és újabb megoldásokkal.”

Nagy Katalin
Tulajdonos
Káli Panoráma Birtok

MARKETING TÁMOGATÁSRA VAN SZÜKSÉGE?